Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

The Glass House


The garden was designed to work with the symmetrical grid of the existing lines of the house, and to be viewed from all angles and all levels (upstairs and down) all year.


Season:
Through The Year


Location:
UK


Credits:
GAP Photos/Clive Nichols/Designer; John and Nicola Sallis Chandler


Feature No:   1280 

Qty of Images:    73 

 
  
  
 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
John set out to devise a classical/traditional scheme not always associated with modern, formal gardens. He has built in a 'classical' vistas which travels the length of the garden through the pavilion room and into the garden situated to the rear.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 571283
info@gapphotos.com
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Photos Ltd, All Rights Reserved