Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

Modern Garden in Wimbledon

This garden in Wimbledon is on a difficult site, which slopes steeply away from the house. Kate Eyre Garden Design was asked to produce a garden that would give a living space next to the house and at the same time, create an area for children to play in.


Season:
Summer


Location:
Wimbledon, London, UK


Credits:
GAP Photos/Paul Debois - Design: Kate Eyre - Owner: Kristina


Feature No:   4192 

Qty of Images:    32 

 



 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
A large wooden deck was constructed behind the house in two sections, the design consisting of two overlapping curves, a favourite device used by Kate Eyre Design. The upper tier is level with the house and extends directly from the kitchen, extending the living area. There is a contemporary barbecue in the side return and a hot tub too, and two raised beds with contemporary planting with grasses. The second tier is exclusively a dining area, with bespoke built in seating along with a table and wooden chairs. There is stylish lighting at floor level providing illumination for garden parties and entertaining. As you proceed down through the garden, you enter the main part which consists of a more traditional lawn area with perennial and shrub borders. The lawn is the children’s space with a trampoline and as you get to the end, you will find a traditional wooden climbing frame. A small shed houses garden tools, and a private patio with wood decking and grey stone paving allows parents into the play area to join the children.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 571283
info@gapphotos.com
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Photos Ltd, All Rights Reserved