Showing images available in: United States
GAP Gardens - Homepage
x

Select Required Country

 
 

Carr House

Sean and Jane moved to the house in 2006 when the 500 sq/m garden was very uninspiring except for a kidney shaped swimming pool and a patio in the middle of the garden that turned into a mini pond, complete with ducks when it rained!


Season:
Summer


Credits:
GAP Photos - Design: Cube 1994 Ltd


Feature No:   4598 

Qty of Images:    90 

 



 
© All images subject to Copyright.
Images available for use by license only.

 
Synopsis
'As we love being outside, we started renovating the garden before we started on the house and Sean, a bespoke high end garden designer, based the design around the curves on the pool, with the horoscopes of each of our six children created in fibre optic lights and embedded into a curvy walkway which led to a sunken garden'. 'Thirteen years later we were ready for a change. The children had grown up and the pool was no longer being used. Jane had taken up floristry as a hobby and was keen to have a cut flower garden and Sean was keen to explore outdoor building, using new and different techniques and materials, as an extension to his already thriving business'. 'We started with an outdoor circular room heavily influenced by Hygge as we wished to create a mood of cosiness and promote feelings of happiness, well-being and contentment. Now known as Jabba (the Hutt!), it is made of a concrete block frame and clad externally in Cedar and internally with vertically laid multi slate'.

 

 

 
CONNECT WITH US            
+44 (0)1376 571283
[email protected]
Sign-Up for Newsletter
 


  © GAP Photos Ltd, All Rights Reserved